HOŞGELDİİNNN

vee burası benim çöplüğümmmm:)

19 Şubat 2012 Pazar

balayısı:)

tur şirketlerinin erken rezervasyon reklamları bana bu yaz geçirdiğim balayı tatilimi ve daha önemlisi öncesinde yaşadığım tercih kaosunu hatırlattı.bunun üzerine tecrübelerimi sizinle paylaşmayı borç bilirim:)
öncelikle acele etmekte fayda var çünkü vakit yaklaştıkça fiyatlar ciddi oranda değişmekte..malum düğün yeterince masraflı bu sebeple balayı bütçenizi düşürmek zorunda kalabilirsiniz.ama bu bütçe düşürme işini kaliteyi düşürmeden erken karar vererek gerçekleştirebilirsiniz.şayet ben uzun hatta upuzun otel kıyaslamalarım sonucunda zorda olsa tercihimi Maxx Royal den yana kullandım ve oldukça memnun kaldım.üstelik otelin ilk sezon müşterileri olmakla büyükte risk almıştık.
öncelikle şikayet sitelerindeki yorumları okuyun fakat ordaki yorumlarla depresyona girmeyin.bu sitelerde memnuniyetini belirtmek için girenler yok denecek kadar az.memnun kalanlar eşe dosta hava atarken kalmayanlar internette sesini duyurmaya çalışıyor olacaklar.
ben balayımı bir ülke ya da şehir keşfetmekle geçirecek gücü kendimde bulamadım.sebebi düğün öncesi telaşımın ve yolculuk sayımın normalin üstünde olmasıydı.bu yüzden ultra herşey dahil bir oteli seçerek suya sabuna dokunmadan izdihamdan uzak elit bir mekanda kısa bir tatil yaptım.



balayı çifti olarak tatil yapmanın çoğu mekanda avantajları var.bizim gittiğimiz mekanda bunlara dahildi ve en güzeli odamız harika süslenmişti. bunun yanında bazı bölümlerde rezervasyon önceliğiniz falanda oluyor.
yine memnun kaldıklarım arasında hiçbir bölümde kalabalık ya da çirkin yemek kuyrukları yoktu.hatta çoğu zaman yetişkin havuzunda yalnızca eşimle ben vardık.
yemeklerde oldukça güzeldi ve bir önceki gün yediklerinizin türevlerini sunan nefret otellerden biri değildi neyseki..
belki gece etkinliklerindeki sakinlikten şikayetçi olunabilirdi ama ben o sakinliğe çok muhtaç olduğum bi dönemimde ordaydım....


6 yorum:

  1. biz de aynen senin gibi düğün öncesi yeterince yorulacağımızdan ( 2 ayrı şehirde düğün olacağından) yurtdışını hiç istemedim. bodrum voyage dedik biz de bakalım umarım memnun kalırız, yetişkin oteli, bodrum merkezde, sadece otele bağlı kalmayız dedik. bu arada aslında en güzel otller Ant.da ama biz zaten manavgat'ta yaşayacağımız için Bodrum' a gidelim dedik, Maxx royal harikaymış, giden arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi...

    YanıtlaSil
  2. bizde açıkçası voyage belek ile maxx royal arasında kalarak geçirdik tercih dönemimizi..ve gideceğiniz otelden memnun kalan arkadaşlarım var..şimdiden mutlu bir tatil geçirmeniz dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  3. etstur kalite güvence ve müşteri ilişkileri20 Şubat 2012 18:25

    Değerli Misafirimiz,

    Maxx Royal konaklamanız ile ilgili bu detayları görüşleriniz için öncelikle sizlere teşekkür etmek isteriz. Konaklama deneyiminiz ile ilgili bu bilgilendirici yazınız eminiz bir çok seyahat sever için fayda sağlayacaktır.

    Maxx Royal konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi otelpuan.com sitesinde yayınlamak isteriz. http://www.otelpuan.com sitesine giriş yaparak hem tesisle ilgili puanlarınızı hem de görüşlerinizi bu yazınızın linki ile birlikte paylaşmanız bizi mutlu edecektir.

    Keyifli tattillerinizin devam etmesi dileğiyle.

    etstur Kalite Güvence ve Müşteri İlişkileri

    YanıtlaSil
  4. ilk yorumumu beni de çoook ilgilendiren bi alana yazmak istedim sevgili fuu :)bizde maxx royalle cornelia belek arasında kaldık ama maxxroyal fiyatları geçen seneye göre iki katı arttırmış sanırım cornelia olacak ;) banı :)

    YanıtlaSil
  5. Tatlım şimdiden iyi tatiller o zaman güzel geçeceğine de eminim,,cornelia da benim alternatiflerim arasındaydı sende bolca fotoğraf çek anlat bize..çünkü fiyatlar o haldeyse bizde maxx royali göremeyiz bidaha:)ozaman ets tura duyuralım burdan mahrum bırakmasın bizi indirsin fiyatlarııı:)

    YanıtlaSil
  6. Wow fantastic!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil

start

start
veeeeeeeeeee